Marmara Özel Güvenlik Şirketimiz;

Özellikle okul, hastane, otel ve alışveriş merkezi gibi kamu yararı için stratejik önemi olan kurumların güvenliğini sağlayacak eğitimi en iyi şekilde almış, Özel Güvenlik Mevzuatı hakkında geniş bilgi sahibi olan, yetki ve sorumluluklarını bilen nitelikli bir kadro yapısı ile görev yaptığı kurumun güvenilirliğini ve imajını temsil ettiğinin bilinciyle çalışır.

MİSYONUMUZ:

Sağlık ve eğitim sektöründe bir lider olan güvenlik şirketimiz; huzuru ve güveni ilke edinmiştir. Öğrencilerimizin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri, okul giriş ve çıkışlarında araç trafiğini kontrol altına alınması, servis araçlarına binerken öğrencilerin güvenlik tedbirlerinin alınması, okulumuza gelen misafir velilerimizin kuruma girişlerinin kontrollü bir şekilde sağlanması, hem öğrencilerimize hem de öğrenci velilerimize karşı daha huzurlu bir ortamda hizmet vermeyi hedeflemekteyiz.

VİZYONUMUZ:

Hizmet verdiğimiz sağlık ve eğitim alanlarında öncelikli olarak her zaman hedeflediğimiz gibi rahat, güvenli, huzurlu, bir eğitim ve öğretim yılı ve her zaman etkili, süratli ve daha kaliteli hizmeti sunabilmek için daima daha iyiyi arayarak gelişerek büyümek, müşterilerimize değer katacak en iyi çözümleri sunmak ve hizmetler gerçekleştirmektir.